Cabin Attendant

Heb jij alles in huis om de beste service te verlenen op 12.000 meter hoogte? Blijf je zelfs na een zware werkdag energiek en positief? En heb je er geen moeite mee om meerdere nachten per week van huis te zijn? Dan zijn we op zoek naar jou als onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Maandagmorgen, 06.15 uur, met een koffie in je ene en je rolkoffer in de andere hand ben je op weg naar een briefing met je collega. Je hebt een lange dag voor de boeg, want vandaag vlieg je van hot naar her, van Amsterdam naar Bologna, weer terug naar Amsterdam en door naar Trondheim. Op deze korte vluchten verleen je veel service, soms onder hoge druk. Maar hoe vroeg of laat je vlucht ook is… jij vangt passagiers met een glimlach op en zorgt dat het hen aan niets ontbreekt. Een moeder met huilende baby? Jij stapt erop af en vraagt of je iets kunt betekenen. Een passagier die nog een koffie wil, ondanks dat je je ronde al gedaan hebt? Bij jou is de klant koning. Als cabin attendant zorg je ervoor dat je vluchten soepel verlopen en laat je je passagiers in de wolken achter. Figuurlijk dan.

Wie zoeken wij?

Als er iemand service- en klantgericht is, dan ben jij het wel. Je maakt het anderen graag naar hun zin en werkt hard, ook als je er al een lange dag op hebt zitten. Omdat je met z’n tweeën aan boord staat kun je goed zelfstandig werken en weet je om te gaan met veel verantwoordelijkheid. Vlucht flink vertraagd? Jij laat je niet gek maken en begrijpt dat je met jouw houding en gedrag het verschil kunt maken. Dat betekent ook dat je er representatief en verzorgd uitziet. Door de verscheidenheid aan bestemmingen, verschillende collega’s en een vol en wisselend rooster waarin je soms meerdere nachten per week van huis bent, vragen we bovendien wat van je flexibiliteit. Geen 9 tot 5 baan dus! Maar jij vindt dat leuk, en kunt dat aan.

Wat neem je mee naar KLM Cityhopper?

- Minimaal een havo- of mbo-diploma (niveau 3)

- Minstens 1,5 jaar fulltime werkervaring in een organisatie waar de klant ook centraal staat

- Uitstekende beheersing van het Nederlands & Engels

- Je bent tussen de 1.58 en 1.85 meter lang

- Tatoeages, piercings en tandversieringen mogen niet zichtbaar zijn

- Een thuis, op maximaal één uur afstand rijden van Schiphol-Centrum

Wat bieden wij?

- Een arbeidsovereenkomst voor 5 jaar

- 34 vakantiedagen + 5 extra vrije dagen

- 8% vakantiegeld

- 8,33% eindejaarsuitkering

- Een bruto startsalaris van €2.159,73

- Vervoersvergoeding

- Collectief korting bij ziektekostenverzekeraars

- Korting bij o.a. sportverenigingen en theaters

Ready for your next destination?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Klik hier om te solliciteren.

Vragen?
Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.klmcityhopper.nl. Je kunt je vraag ook sturen naar: klc.ws@klm.com.